TESTIMONIALE

Mihaela Milea
“Sa va alegem pe dumneavoastra pentru nunta noastra a fost cea mai buna decizie! Domnul DJ s-a intrecut pe el insusi! Muzica a fost exceptionala. A fost pentru toata lumea. Am apreciat extrem de mult faptul ca cu cateva zile inainte de eveniment am fost sunati pentru a discuta despre programul din seara nuntii. Au fost puse la punct toate detaliile din timp, de la dansul mirilor, pana la ce melodie nu trebuie sa lipseasca. Totul a fost perfect! Va multumim pentru colaborare!”
Adriana Dumitru
“Suuunteti extraordinari! Ne-am simtit extraordinar si va multumim mult pentru tot ce ati facut la nunta noastra! Toata echipa a fost minunata❤️!”
Andreea Nicolae
“Va multumim ca ati facut parte la cel mai frumos eveniment din viata noastra.Atat noi cat si invitatii nostri am fost super incantati de muzica aleasa .Cred ca o alegere mai buna decat atat nu puteam face .Ne-am simtit exceptional si cu mare drag va vom alege cand va fii vorba si de botez.O echipa superba si talentata .”
Carmen Paraschiv
“Nu am cuvinte sa pot descrie acești oameni minunați, care au făcut ca cea mai importantă seara din viața noastră sa răsune extraordinar de bine și sa aibe un ecou atât de mare. A fost peste Așteptările noastre, toată lumea s-a distrat și pentru asta nu putem decât sa va fim recunoscători! Va recomandam din tot sufletul pentru implicarea și profesionalismul de care ați dat dovada! Sunteți o echipa minunata și speram din tot sufletul sa mai colaboram! Mulțumim 4 soul band pentru ca ați ajutat ca evenimentul nostru sa rămână in amintirea invitaților noștri!”

CLIENTI 

lc-waikiki
ramada
temple
double-tree
midocar
lashez