ALTE SERVICII

Pentru noi imaginea e mai mult decât o pasiune, este martorul emoţiilor şi a sentimentelor, este modul nostru de a vorbi despre povestea fiecăruia, de a păstra vii clipe minunate.
Photo Corner-ul este decorul de poveste special amenajat pentru pozele realizate de fotograf. Decorul il putem realiza personalizat in tema evenimentului vostru. Cu ajutorul tehnologiei green screen puteti sa realizati poze cu orice peisaj pe fundal. Fie ca va alegeti o tematica pentru petrecere ( de ex. James Bond), fie ca vreti ca invitatii vostri sa faca poze in locuri cunoscute din lume, ecranul verde face fata imaginatiei si dorintelor voastre.
Care este cea mai potrivita solutie pentru nunta ta? Cum se alege un buchet? Cum gasim solutia potrivita pentru salonul ales? Solutii decor outdoor? Sunt intrebari pe care le intalnim adesea in meseria de florist si la care iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism!!!
Evenimentele reusite se datoreaza atat pasiunii echipei de organizare, cat si echipamentelor de lumini si sonorizare folosite. Experienta noastra de peste 10 ani si 2.150 de evenimente, dar si echipamentele de ulima generatie, vor asigura succesul oricarui eveniment.