ALTE SERVICII

Pentru noi imaginea e mai mult decât o pasiune, este martorul emoţiilor şi a sentimentelor, este modul nostru de a vorbi despre povestea fiecăruia, de a păstra vii clipe minunate.

www.image4life.ro
office@all4sound.ro
Tel: 0746 100 186

Photo Corner-ul este decorul de poveste special amenajat pentru pozele realizate de fotograf. Decorul il putem realiza personalizat in tema evenimentului vostru.
Cu ajutorul tehnologiei green screen puteti sa realizati poze cu orice peisaj pe fundal. Fie ca va alegeti o tematica pentru petrecere ( de ex. James Bond), fie ca vreti ca invitatii vostri sa faca poze in locuri cunoscute din lume, ecranul verde face fata imaginatiei si dorintelor voastre.

www.all4smile.ro
office@all4sound.ro
Tel: 0770 150 150

Ringul de dans este locul unde magia se intampla si unde toata lumea vrea sa fie un star. Si ca totul sa fie perfect, paseste printre stele la propriu. Iti propunem sa alegi cel mai nou produs in domeniul nuntilor si al evenimentelor corporate: RINGUL DE STELE(Starlight Dance Floors).

www.ringdestele.ro
office@all4sound.ro
Tel: 0770 150 150

Care este cea mai potrivita solutie pentru nunta ta ?
Cum se alege un buchet ?
Cum gasim solutia potrivita pentru salonul ales?
Solutii decor outdoor?

Sunt intrebari pe care le intalnim adesea in meseria de florist si la care iti vom raspunde mereu cu drag si profesionalism!!!

www.pinkflowers.ro 
office@all4sound.ro
Tel: 0770 150 150

Evenimentele reusite se datoreaza atat pasiunii echipei de organizare, cat si echipamentelor de lumini si sonorizare folosite. Experienta noastra de peste 10 ani si 2150 de evenimente, dar si echipamentele de ulima generatie, vor asigura succesul oricarui eveniment.

www.all4sound.ro 
office@all4sound.ro
Tel: 0770 150 150